Sydämen kautta arkiteoiksi

Hanne Itärinne
|
03.02.2017

Briiffi on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Pelastakaa Lapset ry:lle Eväitä elämälle -kampanjaa. Sen tuotto käytetään Suomessa asuvien, syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tukemiseen. Varojen keräämiseksi on perustettu pullonpalautusarpajaiset, joihin voi osallistua omassa lähikaupassa.

”Kun meistä jokainen ajattelee ja toimii sydämellään, voimme saavuttaa isoja asioita. Eväitä elämälle -pullonpalautusarpajaisiin osallistuminen on merkittävä arkiteko. Lapsissa ja nuorissa on kotimaamme hyvä huominen”, Briiffin toimitusjohtaja Jonne Saivosalmi sanoo.

Briiffissä on suunniteltu Eväitä elämälle -kampanjalle filmejä, joissa kerrotaan kampanjan ideasta sekä tavoista, joilla siihen voi osallistua. Uusin filmi pyörii parhaillaan MTV:n mediakanavilla. Siinä näytetään arkisia hetkiä, joissa jokainen meistä voi tehdä rohkeita tekoja. Kun maailmassa arvot ja asenteet koventuvat, herkkyyden ja auttamisen puolesta puhuminen koskettaa.

Briiffin käsikirjoitustiimin lisäksi filmiä olivat toteuttamassa tuotantoyhtiö Roger! pictures Oy sekä ohjaaja Mikko Kouki. Filmi on nähtävissä MTV:n kanavilla sekä kampanjan osapuolten, eli Pelastakaa Lasten, K-kauppojen ja Lidlin, omissa kanavissa. Lisäksi neljänsadan suomalaisen ruokakaupan pullonpalautuspisteissä on Briiffin kampanjalle suunnittelema sinivalkoinen ilme.

”Yhteistyö Briiffin suunnittelutiimin kanssa on sujunut erinomaisesti. Olemme kiitollisia siitä, että Briiffi on omalta osaltaan osallistunut näihin talkoisiin. Olemme yhdessä tehneet paljon hyvää työtä pienin kustannuksin – tärkeän asian puolesta”, Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle 2016–2019 -kampanjan projektijohtaja Kari Veijonen kertoo.

Vuosi 2017 on Pelastakaa Lapset ry:n juhlavuosi – järjestö täyttää 95 vuotta ja lisäksi Eväitä elämälle -kampanja on mukana Suomi 100 -hankkeessa.

Katso tästä Rohkeutta on välittää -kampanjafilmi 

Muut suunnittelemamme Eväitä elämälle -videot löytyvät Briiffin Youtube-kanavalta.

 

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram