Briiffi toi sodan ja rauhan teemat lasten syöpäkampanjaan

Hanne Itärinne
|
09.09.2016

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö ja Briiffi nostavat lasten syöpähoidot ihmisten arkeen näkyvällä Rauhanjulistus-kampanjalla. Kampanjan avulla kerätään rahaa lasten syöpähoitojen kehittämiseen.

Briiffi haki vakavaan asiaan huomiota herättävää tematiikkaa sodankäynnistä. Keskiöön nostettiin filmi, joka toteutettiin yhdessä artisti Jipun ja tuotantoyhtiö Roger! Pictures Oy:n kanssa. Kampanja näkyy parhaillaan Sanoma Media Finlandin mediakanavissa sekä katumainoksissa.

Briiffi on tehnyt yhteistyötä Aamu Säätiön kanssa jo muutaman vuoden ajan. Rauhanjulistus-kampanja on yksi vuonna 2012 perustetun säätiön laajimmista ja monikanavaisimmista kampanjoista. Briiffin ammattilaistiimi tarttui aiheeseen innokkaasti, mutta aihepiirin vakavuuden ymmärtäen.

”Rauhanjulistus-kampanja toi suunnittelun tuoksinassa myös tunteet pintaan. Tiimimme suhtautuu jokaiseen asiakastyöhön antaumuksella, mutta Aamun kampanjan suunnittelutyössä huomasin erityistä latausta, joka nousi aiheen koskettavuudesta. Faktat, tunteet ja luovat ajatukset kiteytyivät vaikuttavaksi kokonaisuudeksi, johon saimme vielä huippuluokan artistin ja tuotantoyhtiön mukaan”, iloitsee Briiffin toimitusjohtaja Jonne Saivosalmi.

“Faktat, tunteet ja luovat ajatukset kiteytyivät vaikuttavaksi kokonaisuudeksi”

JONNE SAIVOSALMI, BRIIFFIN TOIMITUSJOHTAJA

Filmin tarina kertoo syöpäpotilaan merkittävästä päivästä sairaalassa. Se kulkee eteenpäin Elämää juoksuhaudoissa -kappaleen uudelleensovituksen sävelin, jotka on työstetty varta vasten Rauhanjulistus-kampanjan filmikäsikirjoitukseen.

”Aamu Säätiön Rauhanjulistus-filmi kuvaa lapsen tarinaa koskettavalla tavalla. Se korostaa lapsen omaa sankaruutta, mutta myös sitä, että me yritämme yhdessä riisua syövän aseista. Paras hoito on tärkeä askel terveeseen aikuisuuteen”, Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön asiamies Laura Paasio sanoo.

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram