Robert Bosch Oy ja Briiffi laajaan yhteistyöhön

Hanne Itärinne
|
02.02.2016

Robert Bosch Oy haki lisää tehoja mainostoimistopalveluihinsa. Yritys oli aiemmin käyttänyt lukuisia markkinointiviestinnän toimijoita, ja nyt toimeksiantoja haluttiin keskittää yhdelle pääyhteistyökumppanille. Laajan kilpailutuksen jälkeen Robert Bosch Oy:n markkinointiviestinnän johtavaksi toimistoksi valittiin Briiffi Oy.

”Briiffi osoitti kilpailutuksessa osaavansa kuunnella, ja sen jälkeen pukea viestin selkeään ja helposti ymmärrettävään muotoon. Erityisen olimme otettuja heidän halustaan panostaa meidän moninaisiin, usein sirpaleisiin haasteisiimme ja toimeksiantoihimme”, kertoo Matti Hämäläinen Bosch Power Toolsista.

Yhteistyö koskee kaikkia Robert Bosch Oy:n päätoimialoja Suomessa eli autotuotteita ja tarvikkeita, sähkötyökaluja, turvatekniikkaa ja termotekniikkaa.

Käytännön tekeminen alkoi heti loppuvuodesta Boschin lämpöpumppujen viestintästrategian suunnittelulla. Ensimmäiset yhteistyön hedelmät ovat tammi–helmikuussa kuultavissa Radio SuomiPopin ja Radio Aallon taajuuksilla.

– Lähdimme hakemaan uutta, yhtenäistä ja erottuvaa mainonnan linjaa – ja sellaisen todellakin Briiffiltä saimme, summaa maajohtaja Mikael Less Boschin Termotekniikka-toimialalta.

Samaa mieltä? Jaa somessa!


MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram   Twitter