Subaru ja Briiffi starttasivat yhteistyön

Hanne Itärinne
|
01.03.2016

Maahantuoja Subaru Nordic Ab valitsi uudeksi mainostoimistokseen Briiffin. Yhteistyö koskee koko Subaru-mallistoa ja kaikkia mainonnan muotoja.

Mainostoimistotoiminnalla on Turussa eurooppalaisittainkin tarkasteltuna pitkät perinteet. Alan rikas kulttuuri ja monipuolinen osaaminen näkyvät esimerkiksi haluttujen autoasiakkuuksien keskittymisenä Turkuun. Turkulaisten toimijoiden voimin tehdään jo BMW:n, Minin, Toyotan ja Volkswagenin markkinointiviestintää. Tuoreimpana jäsenenä tähän kaartiin on nyt liittynyt Subaru.

”Briiffi vakuutti meidät autoalan tuntemuksella, idearikkaudella, nopealla reagointikyvyllä ja innostuneella, mutkattomalla palvelulla. Tavoitteenamme on pitää Subaru-malliston myynti kasvu-uralla ja tähän tarvitaan uutta markkinointiviestinnällistä otetta”, linjaa myyntijohtaja Satu Salomaa Subarulta.

Nelivetotekniikastaan ja autourheiluperimästään tunnetun Subarun ja Briiffin ensimmäinen yhteinen kampanja oli Subaru XV -crossoverin facelift-mallin lanseeraus alkuvuodesta 2016. Pääkanavina toimivat televisio ja verkko.

”Saimme Briiffin toteuttamasta kampanjasta poikkeuksellisen hyvää palautetta sekä yhteistyökumppaneiltamme että autoilijoilta. Subaru-mallisto elää voimakasta uudistumisen aikaa, ja odotan yhteistyöltämme paljon”, Salomaa hymyilee.

 

Samaa mieltä? Jaa somessa!


MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram   Twitter