Fiksut pärjää aina – opi lisää markkinointiviestinnästä

Bright attitude -lupauksen hengessä haluamme laittaa hyvän kiertämään eli jakaa osaamistamme eteenpäin. Julkaisemme Bright guides -sarjaan joukon tiiviitä, nopealukuisia oppaita, jotka auttavat hahmottamaan markkinoinnin ja viestinnän keskeisiä menestystekijöitä yhteiskunnan suurten murrosten keskellä.

Uusi!

Rekryviestinnän ABC

eli miksi yritys saa juuri niin hyvät työntekijät kuin se ansaitsee

Rekrytointiviestintä on teoriassa helppoa: Täytyy vain yhdistää sopivat ihmiset oikeisiin työpaikkoihin. Kuten kaikki yrityksen johdossa ja HR-tehtävissä työskentelevät tietävät, käytännössä tämä ei tietenkään riitä. Pelkän rekrytoinnin sijaan me Briiffissä haluammekin laajentaa keskustelun koskemaan koko työnantajamielikuvaa ja -mainetta. Lataa Rekryviestinnän ABC -opas ja virkistä ajatteluasi!

Konseptoinnin ABC

eli miksi kannattaa panostaa laadukkaaseen markkinointiviestinnän konseptiin

Monessa yrityksessä mietitään, mitä markkinoinnin suhteen oikein tulisi tehdä. Pienillä henkilöresursseilla mennään, budjetit ovat rajallisia, aikataulut mahdottomia ja uusia somekanavia putkahtelee kuin finnejä teinipojan naamaan. Me kehotamme panostamaan laadukkaaseen markkinointiviestinnän konseptiin. Lataa Konseptoinnin ABC -opas ja omaksu nopeasti muutama keskeinen asia tuloksekkaasta markkinointiviestinnästä.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram