Briiffin Skanssi-kampanja palkittiin parhaana

Vieraileva Stara
|
09.10.2019

NCSC (Nordic Council of Shopping Centres) palkitsi Kauppakeskus Skanssin kesän 2018 kampanjan Paras markkinointikampanja -kategorian voittajana NCSC Finland Awards tapahtumassa Helsingissä. Briiffi uudisti Skanssin brändi-ilmeen keväällä 2018 ja loi sen myötä uuden ”Skanssaus”-puhetavan osaksi markkinointiviestintää. Uuden brändi-ilmeen pohjalta luotu iloinen ja leppoisa kesäkampanja ”Skanttuvei” oli kohdennettu useammalle eri kohderyhmälle. Kampanjassa tuttuja sanoja ”skanssattiin” mieleenpainuviksi.

Parhaat lasautukset jäävät elämään

”Skanssaus-kieli erottaa meidät viestinnässä positiivisesti ja tuo pilkettä silmäkulmaan. ”Skans’ and roses”, ”skanttuvei” ja muut skanssatut lausahdukset ovat jääneet elämään vahvasti myös kampanjoiden jälkeen”, kertoo kauppakeskusjohtaja Maarit Hurme.

Kesäkampanja 2018 ylitti odotukset, kun sekä myynnit että kävijämäärät nousivat kesä-elokuun aikana merkittävästi. Kesäkuukaudet ovat olleet yleensä hiljaisia kuukausia kauppakeskuksissa.

”Kävijämäärä nousi kesän 2018 osalta +11 % ja myynnit +6 %. Näiden myötä rikottiin kaikki Skanssin aikaisemmat ennätykset. Kesäkampanjamme näkyi ja kuului monessa eri mediassa”, jatkaa Hurme.

Puhutteleva kampanja näkyy myös tunnusluvuissa

Tuomarit perustelivat voittajan valintaa seuraavasti: ”Skanssi on onnistunut raikastamaan oivaltavalla tavalla kauppakeskuksen viestintää. Itsessään perinteiseen malliin on saatu sisällytettyä erottuvia elementtejä, jotka tuottavat tulosta. Uudella brändistrategialla ja tähän liittyvillä markkinointiteoilla on onnistuttu puhuttelemaan kohderyhmää ja tämä konvertoituu selkeästi kauttaaltaan parantuneina tunnuslukuina.”

NCSC Awards on vuosittain järjestettävä kilpailu, jonka tarkoituksena on antaa tunnustusta kauppakeskusalan menestyksekkäimmistä, innovatiivisimmista ja luovimmista panostuksista. Kilpailut alkavat ensin maakohtaisesta kussakin Pohjoismaassa, jonka jälkeen eri maiden voittajat kilpailevat keskenään NCSC Nordic Awards kilpailussa. Parhaan markkinointikampanjan finaalissa voitosta Suomessa taistelivat myös kauppakeskukset Itis ja Pasaati.

Suuret onnittelut kauppakeskus Skanssin väelle ja upeaa työtä tehneelle Briiffin Skanssi-tiimille!

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram