Jos ei olisikaan koronaa.

Vieraileva Stara
|
12.05.2020

Mielikuvittele viiden vuoden päähän. Mitä teet, missä olet? Miten yrityksesi tai työpaikkasi porskuttaa?

Mikä on syvin motivaattorisi työssäsi? Mitkä ovat isoja unelmiasi urallasi? Oletko uskaltanut koskaan sanoa niitä ääneen?

Mikä pidättelee sinua työssäsi? Pelko olla liian erilainen? Huoli siitä, että erilaisuus osoittautuu puheenaiheeksi ja joko sinä tai edustamasi yritys on liikaa tapetilla ja se kostautuu tavalla tai toisella?

Jos et välittäisikään muiden puheista ja sanoisit pelkäämättä unelmasi ääneen, mitä se voisi saada aikaan? Mitä se voisi merkitä urallesi, toimialallesi? Jos ei tulisikaan tehtyä kuten kaikki muut?

Näitä kaikkia asioita voisi miettiä, mutta kun on tämä hemmetin korona.

Poikkeusajan toimenpiteet näkyvät vielä vuosienkin päästä. Paniikkiin keskittyminen poikii vain alasvalumaa. Nyt kannattaa tehdä toisin. Pysähtyä saa ja pitääkin, sillä hyvät neuvot syntyvät silloin, kun oikeasti jäädään kuuntelemaan ja aivomyrskytään menemään niin, että korvat soi. Mutta sen sijaan, että vedetään hanat kiinni, on keksittävä uusia tapoja toimia ja olla läsnä. Sillä mikään, mikään ei ole niin tärkeää nyt kuin läsnäolo.

Markkinointialan informaatioyritys WARC listasi artikkelissaan markkinoinnin vähentämisen vaikutuksista brändien tunnettuuteen. Lyhytaikainen himmailu ei vielä aiheuta hoitamatonta hallaa, mutta jos markkinointibudjetti kavennetaan pidemmäksi ajaksi, se voi vaikuttaa brändiin merkittävästi, jopa pysyvästi. Kun tilannetta yritetään parantaa myöhemmin, nousee rahallinen satsaus suuremmaksi kuin mitä olisi kulunut pitkäjänteisellä panostuksella. Markkinointi tulisikin ottaa investointina, ei kustannuksena. Erityisesti nyt.

Jos siis mahdollista, älä välitä koronan kuiskutuksesta korvan juuressa, älä keskity pelkäämään ja pakittamaan. Uskalla nähdä viiden vuoden päähän.

Nyt on aika tehdä toisin, luovemmin, ehkä isomminkin. Brändisi on kaiken investoinnin arvoinen. Ja sinä, erityisesti sinä!

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram