Kirkkaalla asenteella uusia asiakkuuksia

Hanne Itärinne
|
12.11.2015

Vuonna 1984 perustettu Briiffi on yksi Suomen pitkäikäisimpiä mainostoimistoja. Vuoden 2015 alussa uutena toimitusjohtajana aloitti Jonne Saivosalmi ja hallituksen puheenjohtajaksi nimitettiin omistajaperhettä edustava Hanne Itärinne.

Myös strategiat ja työprosessit terävöitettiin vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden haasteisiin. Samalla toimisto on kirkastanut toimenkuvaansa ja palvelulupauksiaan. Työn hedelmiä poimitaan nyt uusien asiakkuuksien muodossa.

“Perustekeminen yhdessä asiakkaan kanssa on tärkeää. Roolimme markkinointiviestinnän osaajina edellyttää kuitenkin myös jatkuvaa kehittymistä ja rohkeaa uusien reittien etsimistä ja kokeilua. Työyhteisön kanssa tehdyn strategiatyön tuloksena Briiffi kiteytti uuden ydinlupauksensa muotoon Bright attitude”, Saivosalmi kertoo. 

Bright attitude tarkoittaa kirkkaita strategioita ja teräviä konsepteja sekä erinomaista palveluasennetta. Yritysten tuotteet ja palvelut nostetaan loistamaan kymmenien kilpailijoiden ja tuhansien viestien joukosta. Asiakkaiden ymmärtäminen ja sujuva yhteistyö ovat aina olleet Briiffin vahvuuksia.

Asenne näyttää toimivan, sillä Briiffin aktiivinen uusasiakashankinta on konkretisoitunut komealla tavalla. Uusia asiakkuuksia ovat muun muassa Bosch, Paroc, RTK-henkilöstöpalvelut ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö.

“Useita muitakin projekteja on vireillä. Tiedotamme niistä ilomielin lähiaikoina”, Saivosalmi lupaa. 

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram