Jalat maassa, pää pilvissä

Briiffi syntyi vuonna 1984, turkulaisen mainosmiehen Pentti “Pena” Antikaisen visiosta. Talouden kasvaessa ja mediaympäristön monipuolistuessa yritykset tarvitsivat apua markkinoinnissaan. Pena halusi perustaa firman, jolla olisi jalat maassa mutta pää pilvissä – mutkattoman mainostoimiston, joka tarjoaisi asiakkailleen markkinoinnin asiantuntemuksen sekä oivaltavat ratkaisut tunnettuuden ja myynnin kasvattamiseen. Luottokumppanin, joka perehtyisi asiakkaan bisnekseen ja jonka kanssa olisi mukavaa tehdä yhteistyötä.

Briiffi on suomalainen perheyritys; Penan lisäksi myös hänen vaimonsa Virpi Antikainen työskenteli Briiffissä ja oli pitkään sen hallituksen puheenjohtajana. Tällä hetkellä hallitusta luotsaa Antikaisten tytär Hanne Itärinne ja toimitusjohtajana on markkinoinnin ja brändäyksen kokenut konkari Jonne Saivosalmi. Briiffi osti Ground Communicationsin syksyllä 2019 ja kasvoi yli 30 ammattilaista työllistäväksi markkinointiviestinnän moniosaajaksi.

Vaikka maailma on reilussa kolmessakymmenessä vuodessa muuttunut paljon, rautaisen ammattitaidon ja hyvän palveluasenteen yhdistelmä toimii edelleen. Siitä kertoo myös palvelulupauksemme Bright attitude.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram