Millainen on brändisi kunto?

Jonne Saivosalmi
|
15.02.2018

Nyt, kun Suomen talous vihdoin on piristymässä, moni yritys katsoo peiliin ja pohtii omaa kuntoaan – myös brändin kannalta. Brändi kun kaipaa huoltoa ja hoivaa siinä missä tuotannolliset prosessitkin.

Näin olympialaisten aikaan tulee kisoja katsoessa väkisinkin rinnastettua urheilu ja yritysmaailma.

Mitä ominaisuuksia yrityksesi tulisi kehittää markkinoinnissa? Pitäisikö satsata luistovoiteluun ja vauhtiin, jotta taantumavuosien ristiaskellus saataisiin käännettyä tavoitteet saavuttavaksi lentokeliksi? Uskaltaisitko ponnistaa kuin salskea mäkikotka ja liitää vielä vähän pidemmälle, uusille markkinoille?

Yrityksesi strategia ja markkinointityökalut tulisi treenata kuntoon hyvissä ajoin. Ei tarvitse sitten selitellä pää painuksissa, miksi myyntiluvut laahaavat jäljessä ja maitohappo hiipii markkinoinnin tekemiseen jo kalenterivuoden alussa. Turha syyttää rakkaita kilpailijoita dopingista, jos ei itse ole panostanut harjoitteluun riittävästi ja puhti loppuu jo ensimmäisessä ylämäessä.

Hyvä markkinointitoimisto on kuin oma henkilökohtainen valmentajasi, joka tuntee yrityksesi kuntokäyrän sekä kilpailijoittesi vahvuudet ja heikkoudet. Valmentaja tietää myös, millä ja miten kohdeyleisö hurmataan – milloin tarvitaan fronttiseiska ja koska kannattaa leiskauttaa kolmoissalkow.

Kun kisakunto on kohdillaan ja kaikki osuu nappiin, juodaan yhdessä riemukkaat mitalikahvit. Ja sen jälkeen lähdetään taas nöyrästi mutta itsevarmasti valmistautumaan seuraaviin koitoksiin.

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram