Saisiko olla oivaltava konsepti tai terävä strategia?

Tuloksellisen markkinointiviestinnän lähtökohta on huolella hiottu brändistrategia, jonka työstämme yhdessä sinun ja yrityksesi avainhenkilöiden kanssa. Strategian pohjalta suunnittelemme ja toteutamme kohdennettuja ja vaikuttavia markkinoinnin toimenpiteitä eri kanaviin.

Täyden palvelun toimisto

Palvelupalettimme on monipuolinen ja osaamisemme laaja-alaista. Meiltä luonnistuu sekä printti että digi, hallitsemme niin pakkaussuunnittelun, promootiot, videot kuin viestinnänkin ja uimme suvereenisti somevirrassa.

Briiffi tarjoaa sinulle kokonaisen markkinointikakun, sen sijaan että saisit vain kapean siivun kaipaamistasi palveluista. Silloinkin, kun projektissa on mukana yksi tai useampi tarkkaan valikoiduista ja osaavista yhteistyökumppaneistamme, Briiffi vastaa kokonaisuudesta ja brändiviestisi yhdenmukaisuudesta. Huolehdimme siitä, että kaikki osat loksahtavat saumattomasti paikoilleen ja tukevat yrityksesi menestystarinaa. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja hermojasi.

Jan Meyer, CEO, Meyer Turku

Briiffi listened to us and we had very good collaboration. The results speak for themselves – we are very content about the visual design.

Jan Meyer, CEO, Meyer Turku

Strategia

Strategia

Saisiko olla terävä markkinointistrategia ja kirkkaampi brändi? Tuloksellinen markkinointiviestintä alkaa huolella hiotusta brändistrategiasta.

Lue lisää!

Design

Design

Haluaisiko brändillesi uuden ilmeen tai katseet keräävän pakkauksen? Uudistamme yrityksesi tai tuotteesi designin ja saamme myyntiisi vipinää.

Lue lisää!

Digital

Digital

Digi kunnossa? Rakennamme sivustosi tai kampanjasi valmiiksi ja pudotamme avaimet käteesi. Saat toimivan kokonaisuuden, joka on vahvasti ajan tasalla.

Lue lisää!

Mainonta

Mainonta

Mainonnan asiantuntija palveluksessasi! Lupaamme rohkeita ideoita ja oivaltavaa mainontaa – sekä tietysti erinomaisia tuloksia.

Lue lisää!

Viestintä

Viestintä

Mitä sinä haluat kertoa, kenelle ja missä kanavissa? Repertuaariimme kuuluvat viestinnän palvelut laidasta laitaan.

Lue lisää!

Mitä saisi olla?

Mitä saisi olla?

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram