Saisiko olla oivaltava konsepti tai terävä strategia?

Tuloksellisen markkinointiviestinnän lähtökohta on huolella hiottu brändistrategia, jonka työstämme yhdessä sinun ja yrityksesi avainhenkilöiden kanssa. Strategian pohjalta suunnittelemme ja toteutamme kohdennettuja ja vaikuttavia markkinoinnin toimenpiteitä eri kanaviin.

Täyden palvelun toimisto

Palvelupalettimme on monipuolinen ja osaamisemme laaja-alaista. Meiltä luonnistuu sekä printti että digi, hallitsemme niin pakkaussuunnittelun, promootiot, videot kuin viestinnänkin ja uimme suvereenisti somevirrassa.

Briiffi tarjoaa sinulle kokonaisen markkinointikakun, sen sijaan että saisit vain kapean siivun kaipaamistasi palveluista. Silloinkin, kun projektissa on mukana yksi tai useampi tarkkaan valikoiduista ja osaavista yhteistyökumppaneistamme, Briiffi vastaa kokonaisuudesta ja brändiviestisi yhdenmukaisuudesta. Huolehdimme siitä, että kaikki osat loksahtavat saumattomasti paikoilleen ja tukevat yrityksesi menestystarinaa. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja hermojasi.

Jan Meyer, CEO, Meyer Turku

Briiffi listened to us and we had very good collaboration. The results speak for themselves – we are very content about the visual design.

Jan Meyer, CEO, Meyer Turku

Strategia

Strategia

Tuloksellinen markkinointiviestintä alkaa huolella hiotusta brändistrategiasta.

Kirkastamme brändisi strategian yhdessä sinun ja yrityksesi avainhenkilöiden kanssa.
Kun strategia on valmis, suunnittelemme ja toteutamme sen pohjalta tehokkaat markkinointiviestinnän ratkaisut. Käytännössä se tarkoittaa kohdennettuja ja vaikuttavia markkinoinnin toimenpiteitä eri kanaviin.

Design

Design

Hyvä design näkyy ja kuuluu kauas. Haluaisitko brändillesi uuden ilmeen tai katseet keräävän pakkauksen?

Harkittu design tarkoittaa erottuvaa yritysilmettä ja logoa, toimivaa informaatiomuotoilua sekä brändin identiteettiin sopivia pakkauksia ja yrityksen tiloja. Parhaimmillaan design näkyy ja vaikuttaa kaikissa brändisi kosketuspisteissä ja tukee muita markkinointitoimenpiteitä.

Digital

Digital

Ota kaikki teho irti sähköisistä markkinointikanavista.

Suunnittelemme verkkosivut ja -palvelut, jotka tukevat tehokkaasti yrityksesi toimintaa. Taitavat web designerimme rakentavat sivustosi tai kampanjasi valmiiksi asti ja pudottavat avaimet käteesi. Saat brändisi upeasti esille ja teet lisää myyntiä. Sekä visuaalinen ulkoasu että teknologia ovat vahvasti ajan tasalla.

Mainonta

Mainonta

Mainonnan asiantuntija palveluksessasi! Lupaamme oivaltavaa mainontaa ja rohkeita ideoita.

Teemme houkuttelevia myynti- ja esittelymateriaaleja myyntisi tueksi, vaikuttavia videotuotantoja ja animaatioita, asiakkuus- ja suoramarkkinointia sekä myymälämainontaa. Lanseeraamme tuotteesi ja varmistamme, että se jää mukavasti pyörimään potentiaalisten asiakkaittesi mieliin.

Viestintä

Viestintä

Viestintä on muutakin kuin tiedotteita ja vuosikertomuksia. Mitä sinä haluat kertoa, kenelle ja millä keinoilla?

Tarvitsetko sähäkkää sähköistä sisältömarkkinointia tai koko vuoden kattavan sosiaalisen median suunnitelman? Ideoimme ja toteutamme myös kuva- ja videotuotannot, ja heittäydymme käden käänteessä journalisteiksi tekemään asiakas- ja sidosryhmälehtiä. Mitä ikinä tarvitsetkaan, kaikki saadaan järjestymään oikealla asenteella – sitä on Briiffin Bright attitude!

Mitä saisi olla?

Mitä saisi olla?

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram