Poikkeusajan paketeista potkua bisnekseen

Elämme eriskummallisia aikoja, eikä vastoinkäymisiltä välty kukaan. Mutta mitäpä jos sohvaperunaksi vajoamisen sijaan tekisimme asialle yhdessä jotain? Me Briiffissä ojennamme kätemme reippaaseen etätervehdykseen ja tarjoamme markkinoinnin, myynnin ja digitaalisen viestinnän osaamisemme yrityksesi käyttöön nyt, juuri tällä hetkellä.

Olemme käärineet poikkeusajan palvelumme neljään näppärään pakettiin, joiden käynnistys käy yhdellä polkaisulla. Ja mikäli tarpeesi on laajempi kuin paketin sisältö, tarkennamme mieluusti toimenpiteitä ja niiden hinnoittelua. Käydäänkö hommiin?

Olemme käärineet poikkeusajan palvelumme neljään näppärään pakettiin, joiden käynnistys käy yhdellä polkaisulla.

Pikkudigi pikana

Pikkudigi pikana

Kun haluat ratkaisun, jolla viet kaupallisen viestisi pikana perille! Sisältää sähköisen uutiskirjeen tekstin ja visuaalisuuden suunnittelun asiakkaan antaman sisällön pohjalta sekä sähäkät somenostot kahteen valittuun somekanavaan. Visuaalisuus räätälöidään asiakkaan valmiista kuvista tai kuvapankkia apuna käyttäen.

Paketin hinta 1500 €

Ota yhteyttä!

Isodigi ihan saman tien

Isodigi ihan saman tien

Kun mikään ei liiku ja yrityksesi tarvitsee lisää kysyntää asap! Nopeasti toteutettava digikampanja, joka sisältää landing pagen suunnittelun ja toteutuksen olemassaolevan yritys- ja/tai tuoteilmeen mukaisesti sekä 3 kuvallista somepostausta asiakkaan valitsemaan kanavaan. Ländärin toiminnallisuutena esim. arvontalomake, liidienkeruu tai ohjaus verkkokauppaan.

Paketin hinta 2500 €

Ota yhteyttä!

Video vaikka heti

Video vaikka heti

Kuvallinen tarinankerronta kannattaa myös poikkeusaikana – ja etenkin silloin! Toimiva ratkaisu esim. brändistä muistuttamiseen, tuotelanseeraukseen, verkkokaupan kampanjoihin tai kohderyhmän opastamiseen poikkeustilan vuoksi uudistuneiden palveluiden pariin. Paketti sisältää laadukkaan esittelyvideon käsikirjoituksen ja editoinnin valmiiksi olemassaolevasta video- ja kuvamateriaalista sekä äänityöt. Videon kesto 30–45″.

Paketin hinta 2500 €

Ota yhteyttä!

Etämyyntiä erittäin nopeasti

Etämyyntiä erittäin nopeasti

Onko yrityksesi myynti siirtynyt etäaikaan? Laitetaan yhdessä mietintämyssy päähän ja päivitetään myyntimateriaalisi kerralla kuntoon! Pakettiin sisältyy kahden tunnin sisältösparraus Briiffin ja asiakkaan yhteisessä Teams-työpajassa sekä sen pohjalta tehokkaaseen poikkeusajan etämyyntiin tarvittavat materiaalit joko pdf- tai ppt-muodossa olemassaolevaa yritys- ja/tai tuoteilmettä soveltaen.

Paketin hinta 1500 € (pdf) tai 2500 € (ppt)

Ota yhteyttä!

  Kiinnostuitko paketeista? Ota yhteyttä heti, niin laitetaan hommat tulille saman tien.

  Minua kiinnostaa erityisesti

  Pikkudigi pikanaIsodigi ihan saman tienVideo vaikka hetiEtämyyntiä erittäin nopeasti

  * pakollinen tieto

  Jos kaipaat jotain aivan muuta, räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Briiffi on valmis auttamaan – jo 36 vuoden kokemuksella.

  Soita ja kysy lisää!

  Jonne Saivosalmi

  Jonne Saivosalmi
  toimitusjohtaja, osakas
  040 569 3333

  Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

  MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

  Ota meihin yhteyttä

  040 569 3333

  Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

  Rekisteriseloste

  Seuraa meitä:
  Youtube   Facebook   Instagram