TULE MEILLE TÖIHIN

Meillä on intoa, ammattitaitoa ja asennetta. Yhteinen lupauksemme on bright attitude, sitä annamme niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Yritysperheeseemme kuuluu myös Ground Communications, jonka taitavat viestijät ovat kanssamme samojen kattojen alla Helsingissä ja Turussa. Yhdessä olemme 24 ammattilaisen luovan markkinointiviestinnän, brändien kehittämisen ja strategisen viestinnän yhteisö.

Kehittyvä ja luova yhteisömme kasvaa. Hae Digital Marketing Specialistin tai projektipäällikön pestiä alla olevalla lomakkeella. Tarvittaessa saat tehtävistä lisätietoja myös puhelimitse Jonne Saivosalmelta, 040 569 3333. Hae heti! Paikat täytetään kun sopivat henkilöt löytyvät.

 

Digital Marketing Specialist

Olet kokenut digimarkkinoija. Hallitset eri alustat, ymmärrät asiakkaan liiketoimintatavoitteet, osaat ehdottaa sopivia mainonnan ratkaisuja ja optimoida mainontaa. Hallitset analytiikan ja raportointi on sinulle tuttua.

Etsimme joukkoomme aitoa moniosaajaa, joka tuo käytännönläheisen digimarkkinoinnin osaksi luovien tiimiemme toimintaa. Olet yhteistyökykyinen, nautit ajoittain hektisestäkin tunnelmasta, haluat oppia jatkuvasti uutta ja kehittää itseäsi. Tuot osaamisesi myös mukaan verkkosivuprojekteihimme, joissa pystyt konsultoimaan asiakkaitamme SEO:n ja SEM:n osalta.

Sinulla on käytännön työkokemusta digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Facebook Business Manager, Google Ads ja Analytics ovat sinulle arkisia työkaluja. Osaat ilmaista itseäsi suomeksi ja englanniksi. Työpisteesi voi olla joko Turussa Aurakadulla tai Helsingissä UMA Teurastamolla sekä joustavasti kotikonttorilla.

 

Projektipäällikkö

Olet aikaansaava tämän päivän projektipäällikkö, jolle digimarkkinointi ja sen mahdollisuudet ovat päivittäistä tekemistä. Keskustelet sujuvasti liiketoiminnallisista tavoitteista ja strategiasta. Osaat ohjata asiakkuuksia ja tiimejä tuloksellisesti ja hyvällä fiiliksellä.

Etsimme joukkoomme uutta projektin vetäjää, asiakkaidemme kumppania ja strategista ammattilaista. Projektinhallinta on sinulle kunnia-asia ja kasvavat sekä myös uudet asiakkuudet intohimo. Et arkaile laittaa käsiäsi saveen ja tarttua tuumasta toimeen.

Työpisteesi voi olla joko Turussa tai Helsingissä.

  Laita hakemus tulemaan!

  Olen kiinnostunut seuraavasta työpaikasta:

  Sijainti:

  * pakollinen tieto

  Katso Briiffin showreel

  Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

  MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

  Ota meihin yhteyttä

  040 569 3333

  Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

  Rekisteriseloste

  Seuraa meitä:
  Youtube   Facebook   Instagram