Se

Vieraileva Stara
|
26.09.2016

tavoittaa, koskettaa ja yllättää. Se uskaltaa, kehtaa ja rohkenee. Se on riittävän yksinkertainen ja juuri siksi niin tehokas. Se pistää aivosi raksuttamaan ja sydämen tykyttämään. Se antaa idean kuljettaa, eikä kaihda pientareita tai sivuraiteita. Se on ajankohtainen ja ajaton – yleinen mutta yksityinen. Se on spesifi, eikä ”sinne päin”.

Se on monikäyttöinen ja mukautuvainen – helppo toistaa ja muokata. Se pysyy mielessä ja palaa kielen päälle. Se keskittyy vähään ja paljastaa paljon. Se lähtee ruohonkorrelta ja päätyy avaruuteen. Se aloittaa voimakkaasti, pitää otteessaan ja vetää maton jalkojen alta. Se on valmis pitämään lupauksensa ja tietää mitä tarjoaa. Se saa vilkaisemaan kahdesti ja hieraisemaan silmiä kolmesti. Se on viestintuoja ja uutisankkuri.

Se protestoi, provosoi ja astuu eteen. Se vaikuttaa, varioi ja antaa vaihtoehtoja. Se ei kerro, vaan näyttää. Se ei jaarittele, vaan toimii. Se liioittelee korostetusti ja värittää maailmasta mieleistään. Se tekee hyvänmakuisesta herkullista ja haaleasta raikasta. Se korostaa kohteensa parhaita ominaisuuksia. Se vangitsee hetken ja visualisoi tunnelman. Se ei arkaile paljastaa kauneusvirheitään. Se huijaa silmää ja on ilo aisteille.

Se tekee etäisestä läheistä, julkisesta intiimiä ja yhteisestä henkilökohtaista. Paikalla pysyessään se liikuttaa, liikkeessä ollessaan pakottaa pysähtymään. Se on lempeä oikea koukku ja pehmeä vasen suora. Se on fiktiota, joka sulaa osaksi todellisuutta. Se inspiroituu elämästä ja moukaroi neljänteen seinään reiän.

Kaikkea tätä on hyvä mainos.
Ja paljon, paljon muutakin.

Metakysymysten ääreltä morottaen
Sami Lehtinen
Briiffin copywriter-harjoittelija

 

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram