Someloikka, hop!

Vieraileva Stara
|
19.02.2016

Markkinointiviestinnän strategioita, verkkosivu-uudistuksia, somekampanjoita, logoja, visuaalisia ilmeitä, esitteitä, pakkauksia, videoita ja radiomainoksia. Mainostoimistossa projekteja on jatkuvasti suunnitteilla, tekeillä ja valmistumassa, eikä pöytä ole koskaan tyhjä (ja hyvä niin). Auringon laskiessa Aurajoen satamanosturien taakse voimme olla syystäkin ylpeitä aikaansaannoksistamme.

Läppäri kiinni ja lähtiessä vilkaisu eteisen peiliin. Juuri silloin vatsassa muljahtaa ikävästi: Unohtuiko jotain? Onko suutarin lapsella kengät?

Arjen tuoksinnassa asiakastyöt menevät vasenta kaistaa ohi oman viestintämme. Niillä on tiukat aikataulut ja vielä tiukemmat aikataulujen vartijat. Asiakas on – ja pitääkin olla – ykkönen, jolloin omat viestintätoimenpiteemme siirtyvät eteenpäin. Ja eteenpäin. Ja vielä vähän eteenpäin.

Vuoden alussa päätimme, ettei tämä peli enää vetele. Ensitöiksemme avasimme toimiston ovia leveämmälle sosiaalisen median suuntaan. Haluamme näyttää, keitä me olemme ja mikä Briiffi on.

Somessa sisältö on kaikki kaikessa. Sisällöksi eivät riitä pelkät kuvat ja linkit valmiista asiakastöistä, vaikka ne olisivat kuinka loistokkaita. Me haluamme kertoa tositarinoita kulissien takaa, työprosesseista ja tekijöistä. Haluamme näyttää luovuuden, innon ja asenteen, jolla tartumme asiakkaittemme markkinointihaasteisiin. Asenteen, jonka kiteytimme viime syksynä myös palvelulupaukseksi: Bright attitude.

Kiinnostavan sisällön kyytipojaksi tarvitaan tunne. Kun sisällössä kuuluu ihmisen ääni, kun se ihmettelee, oivaltaa, väittää ja kyseenalaistaa, puhuu suoraan sydämestä ja avaa uusia näköaloja, se herättää tunteita. Somessa on oltava ehdottoman rehellinen ja hieman pelottavankin avoin – otettava riskejä. Kiiltävä mutta valheellinen julkisivu ei kiinnosta ketään.

Vuonna 2016 otamme luupin alle yhden viestintäkanavan kerrallaan ja mietimme, miten voisimme sen avulla parhaiten kertoa Briiffin tarinaa. Tule seuraamaan paraatipaikalta someloikkaamme! Kulje rinnallamme ja vinkkaa meille, mitä haluaisit nähdä ja kuulla. Kerro, mitä voisimme tehdä paremmin ja milloin menemme metsään niin että männikkö rytisee. Ole meille vaativa valmentaja, kiihkeä kannustaja ja rakas kriitikko.

Seuraa meitä täällä:
briiffi.com/blog
facebook.com/briiffi
instagram.com/briiffi
youtube.com/briiffi
linkedin.com -> Briiffi Oy

Hanne Itärinne
Briiffin halllituksen puheenjohtaja

Samaa mieltä? Jaa somessa!


MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram   Twitter