Suurin niistä on tunne

Anna-Mari Taipalus
|
12.12.2016

Vaikka mainos puhuisi nerokkaiden mainosmiesten kielillä, mutta siinä ei olisi tunnetta, olisi se vain helisevä filkka tai kilisevä julkka.

Ja vaikka konseptilla olisi ennustamisen lahja ja se tietäisi kaiken tiedon, ja vaikka mainosmiehellä olisi kaikki usko kampanjaan, niin että kampanjalla voisi hänen mielestään vuoria siirtää, mutta siinä ei olisi tunnetta, ei se mitään olisi.

Ja vaikka yritys jakelisi kaiken osaamisensa puoli-ilmaiseksi yhteiskuntavastuullisuutta kasvattaakseen ja vaikka se avaisi toimitilansa ovet sepposen selälleen läpinäkyvyyttä korostaen, mutta jos yrityksen julkituloissa ei olisi tunnetta, ei se ketään hyödyttäisi.

Tunne on pitkämielinen, tunne on lempeä; tunne ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile (vähän voi pöyhkeillä), ei käyttäydy sopimattomasti (huumori voi olla välillä rajoja rikkovaa), ei etsi omaansa (paitsi oman yleisönsä), ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.

Tunne ei koskaan häviä; mutta kampanja, se katoaa, ja konseptisuunnittelu lakkaa, ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja kampanjamme ovat vajavaisia. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.

Niin pysyvät nyt tunne, tunne, tunne, nämä kolme.

Suurin niistä on tunne.

Samaa mieltä? Jaa somessa!


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku, puh. 02 275 2300

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram