Briiffi toi sodan ja rauhan teemat lasten syöpäkampanjaan

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö on lasten syöpähoitojen kehittämiseen varoja keräävä taho, jonka tarkoituksena on myös herättää aiheeseen liittyvää keskustelua.

Aamu Säätiö peräänkuulutti vahvaa kampanjaa, joka nostaisi tärkeän asian aivan uudelle tasolle. Briiffi toteutti Aamu Säätiölle Rauhanjulistus-kampanjan, jonka tematiikka pohjautui sodankäyntiin. Keskiöön nostettiin filmi, joka tehtiin yhdessä artisti Jipun ja tuotantoyhtiö Roger! Pictures Oy:n kanssa. Kampanja näkyi vahvasti Sanoma Media Finlandin mediakanavissa sekä katumainoksissa. Rauhanjulistus-kampanja on yksi vuonna 2012 perustetun säätiön laajimmista ja monikanavaisimmista kampanjoista.
”Briiffi oli saanut kaipaamamme teemat juuri oikealla tavalla esiin voimakkaalla kampanjalla. Osaajien kanssa on antoisaa tehdä töitä. Sen koimme heti, kun yhteistyömme lähti liikkeelle”, Aamu Säätiön asiamies Laura Paasio sanoo.

Filmin tarina kertoo syöpäpotilaan merkittävästä päivästä sairaalassa. Se kulkee eteenpäin Elämää juoksuhaudoissa -kappaleen uudelleensovituksen sävelin, jotka on työstetty varta vasten Rauhanjulistus-kampanjan filmikäsikirjoitukseen. ”Aamu Säätiön Rauhanjulistus-filmi kuvaa lapsen tarinaa koskettavalla tavalla. Se korostaa lapsen omaa sankaruutta, mutta myös sitä, että me yritämme yhdessä riisua syövän aseista. Paras hoito on tärkeä askel terveeseen aikuisuuteen”, Paasio kertoo.

Kansainvälisesti tunnettu kultanauha on lasten syöpätaistelun tunnettuutta edistävä symboli. Briiffi suunnitteli Aamu Säätiölle myös oman kultanauhan, jolla halutaan kunnioittaa jokaista syöpää sairastanutta ja sairastavaa lasta. Nauha on merkki sankaruudesta.

Laura Paasio, Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö

Briiffi sai kaipaamamme teemat esiin voimakkaan kampanjan ansiosta.

Laura Paasio, Aamu Suomen Lasten SyöpäsäätiöTilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram