Värikkään mainonnan tehosta on myös mustaa valkoisella

Briiffi uudisti apteekeista tutun Apobase-perusvoidesarjan mainonnan ilmeen. Pakkausten värikkyydestä inspiraationsa ottanut iloinen kampanja on näkynyt syksyn 2021 aikana niin aikakauslehdissä, somessa kuin ulkomainonnassakin. Ja mikä parasta, Anna-lehden lukijatutkimuksen mukaan Apobasen mainonta myös toimii kuin rasvattu!

”Mikä on ihosi lempiväri?” -kampanjan tavoitteena oli tehdä tutuksi värikästä Apobase-tuoteperhettä ja helpottaa pakkausten löytämistä apteekin hyllystä. Koko perheen ihon päivittäiseen kosteuttamiseen ja puhdistamiseen sopivat tuotteet ovat kuin lempivärit – jokaiselle löytyy omansa.

Iloa ja väriä hyväntuuliselle brändille

”Aloitimme mainostoimisto Briiffin kanssa kesällä 2021 Apobase-tuoteperheen ilmeen kirkastamisen ja nykyaikaistamisen”, kertoo Brand Manager Maria Vulli Karo Pharmalta. ”Ja mitä vielä – koko brändi sai upealla visuaalisella ja ammattitaitoisella toteutuksella ilon ja värit sillä samalla hetkellä!”

”Briiffin kanssa toimiminen on kaiken lisäksi saumatonta. Hommat hoidetaan vankalla ammattitaidolla, eikä epäilystäkään, etteivätkö sovitut projektit ole pöydällä korkealaatuisina ja aina aikataulussa”, Vulli kertoo tyytyväisenä.

”Mikä parasta, Briiffin jengin kanssa ei myöskään hymy hyydy. Työskentely on yhtä hyväntuulista ja hauskaa kuin miltä Apobasen kuluttajailme näyttää!”

Maria Vulli, Brand Manager, Karo Pharma Oy

"Briiffin jengin kanssa ei hymy hyydy."

Maria Vulli, Brand Manager, Karo Pharma Oy

Lähes 90 % koki mainoksen omakseen

Myös kuluttajat ovat huomanneet iloisen ilmeen. Otavamedian julkaisemassa Anna-lehdessä Apobase rohmusi huippupalautetta. Toimivuuspisteet olivat selkeästi yli toimialan keskiarvon, samoin kuin tutustumis- ja ostokiinnostusta mittaavat luvut. Peräti 88 % Anna-lehden lukijoista piti mainosta itselleen tarkoitettuna ja 82 % koki sen lisänneen ostokiinnostusta tuotetta kohtaan. Tutkimuksen vastaajina olivat 15–74-vuotiaat naiset ja sen toteutti Digitalist lokakuussa 2021.

Karo Pharma haastajana vauhtiin

Apobase siirtyi aiemmin tänä vuonna Karo Pharman valikoimiin. Laadukkaiden perusvoiteiden lisäksi Karo Pharma tarjoaa monipuolisen valikoiman alkuperäisiä ja luotettuja brändejä päivittäiseen terveydenhoitoon sekä sairauksien ehkäisemiseen. Yhteistyö Briiffin kanssa pitää jatkossa sisällään Apobasen ohella myös Decubal- ja Locobase-tuotesarjojen mainonnan.

Jos haluat kuulla lisää brändimainonnan linjan uudistamisesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakkuusjohtajaamme Lea Huukkalaan!

lea.huukkala@briiffi.com tai puhelimitse 040 530 3882Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram