REIPPAILLA MUUTOKSILLA MARKKINAKOLMOSESTA MARKKINAJOHTAJAKSI

Muistisairaudet alkavat olla kansantauteja siinä missä diabeteskin. Ne ovat yleisempiä ja yleensä vakavampia iäkkäillä ihmisillä, mutta nuoremmillakin esiintyy muistihäiriöitä. Suurin osa ihmisistä ei tiedä, että muistin normaalia toimintaa voi tukea B12-vitamiinivalmisteella. Juuri tämän takia Ratiopharm otti yhteyttä Briiffiin. Kilpailu B12-vitamiineissa viime vuosina kiristynyt, ja Betolvexin myynti oli laskusuunnassa.

Briiffin ideoima mainonnan linja, jossa poliitikon ja meteorologin kaltaiset julkisuuden henkilöt peittelevät huonomuistisuuttaan valloitti Ratiopharmin mainostoimistokilpailutuksessa. Lopputuloksena uudistuneen Betolvex B12-vitamiinin myynti lähti hulppeaan kasvuun ja lanseeraus sai muutenkin vauhdikkaan startin.

Mitä tehtiin?

Itsehoitolääkkeestä (OTC) tehtiin ravintolisä. Lanseerattiin uusia tuotevariantteja. Pakkaukset uusittiin. Mainonnan konsepti mullistettiin. Mukaan otettiin positiivista huumoria ihmisten huonomuistisuudesta ja sen peittelystä. Betolvex-kampanja näkyi ja kuului televisiossa, radiossa, netissä, printissä, messuilla, apteekeissa ja ostoskeskuksissa.

Uudistuneet Betolvex-tuotteet otettiin vastaan apteekeissa avosylin. Maalis-huhtikuussa Betolvexin myynti nousi uusiin korkeuksiin. Markkinakolmosesta oli tullut markkinajohtaja*. Lanseerauksen toinen vaihde on juuri käynnistynyt. Uudet Betolvex Vege- ja Sugar Balance-B12-vitamiinivalmisteet ovat juuri rantautuneet apteekkeihin.

 

*Lähde Pharmarket 04.18

 Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram