HARPPUUNAKORTTELI – EKOLOGISTA JA YHTEISÖLLISTÄ ASUMISTA

Harppuunakortteli on Turun linnan kupeeseen nouseva korttelihanke, joka edustaa uudenlaista rakennus- ja asumiskulttuuria. Merimieseläkekassan rakennuttama kahdentoista kerrostalon ja kolmen hehtaarin pihan kokonaisuus on rakennusosaamisen, elinkaariajattelun ja ekologisten ratkaisujen puitteissa merkittävä entiteetti, sillä kohteen taustalla toimii mittava allianssi kaikkine ammattilaisineen.

Briiffi lähti rakentamaan Harppuunakorttelin brändiperustusta vuonna 2016 ja on kulkenut Harppuunakorttelin markkinointikumppanina talojen noustessa yksi toisensa jälkeen.

Harppuunakorttelille luotiin vakaa brändistrategia ja markkinointiviestinnän linja, joka nojasi korttelin etulyöntitekijöihin.

Brändin ytimessä on Harppuunakorttelin fyysinen sijainti Turun linnan vieressä. Brändiviestinnässä korostetaan yhteisöllisyyttä, ekologisuutta, kylämäisyyttä, energiaomavaraisuutta ja autotonta pihapiiriä. Autojen sijainti pihakannen alla sallii rauhallisen asujaimiston, joka tarjoaa hyvää elämää monelle sukupolvelle.

Briiffi on suunnitellut Harppuunakorttelin mittavan brand bookin oheen verkkosivut brändifilmin, tapahtumamarkkinointia, printti- ja digimainokset, hoitanut uutiskirjepostituksen ja viestinnän medioille sekä työstänyt kunkin taloyhtiön esite- ja muut markkinointitarpeet.

Knoppitietoa digimuistipelin avulla

Harppuunakorttelille suunniteltiin digimuistipeli, joka toimii luonnollisesti verkossa, tuo esiin Harppuunakorttelin etulyöntitekijöitä ja tarjoaa samalla mahdollisuuden osallistua arvontoihin. Muistipeli on ollut toimiva elementti nettisivuilla ja messuilla. Sen ääressä ovat viihtyneet monet pelaajat. Muistipeliä on hyödynnetty eri aikoina pelikortteja muokkaamalla, joten se on antanut paljon variointimahdollisuuksia helposti ja nopeasti.

Uutiskirjeiden voimalla

Harppuunakorttelin uutiskirjeet ovat kuuluneet korttelikokonaisuuden arkeen säännöllisesti. Uutiskirjeiden avulla on ollut mahdollista tuoda esiin Harppuunakorttelin erityisiä ja ainutlaatuisia puolia, haastatella kohteen tekijöitä ja muita ammattilaisia ja muistuttaa näyttöajoista. Samoja haastattelukokonaisuuksia on hyödynnetty myös verkkosivuilla ja somessa. Briiffi on markkinointiviestinnän ja -mainonnan ammattilaisena kuin kala vedessä, mitä tulee myös tiedotustöihin ja artikkeleihin.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram