Helkama on Suomen arvostetuin polkupyöräbrändi

Yli 100-vuotiaan Helkama-brändin mainonta syntyy Briiffin ja Helkaman tiimien tiiviissä yhteistyössä. Taloustutkimuksen tuore Arvostetuimmat brändit  -tutkimus kertoo, että suunta on oikea. Helkama on noussut Suomen arvostetuimmaksi polkupyöräbrändiksi. Helkaman mainonnassa luotetaan vahvasti digitaalisiin kanaviin, josta on hyvä esimerkki 2016 toteutettu sosiaalisen median kampanja.

Helkaman monipuolisesta mallistosta löytyy sopiva pyörä jokaiselle. Oikean pyörän valinnassa on ammattitaitoisen pyöräkaupan lisäksi keskiössä Helkaman verkkosivut, jotka ovat myös syntyneet Briiffissä. Verkossa Helkama satsaa myös videosisältöön, pyörämallistosta tehdään mm. mallistotrailer videona. Traileria säestää uudelleen sovitettu suomalaisen mainonnan klassikko – Helkama-biisi!

Jari Elamo, toimitusjohtaja, Helkama Velox Oy

Yhteistyön tuloksena olemme nousseet Suomen arvostetuimmaksi polkupyörämerkiksi. Tästä suuri kiitos Briiffille!

Jari Elamo, toimitusjohtaja, Helkama Velox Oy

EROTTUVAA MAINONTAA SOSIAALISEEN MEDIAAN

Kiroilu ei yleensä kuulu Briiffin tyyliin, mutta tällä kertaa ruma sana sanottiin niin kuin se on. Ennen fillarikauden alkua toteutettu kampanja aktivoi pyöräilijöitä etsimään kellareiden uumenista päivityksen tarpeessa olevia ajopelejä ja muistutti uuden pyörän hankinnasta.

”Suomen paskin pyörä -kampanjan lähtökohtana oli kylmä tilastotieto: suomalaiset ajavat erittäin vanhoilla pyörillä ja uusi fillari ostetaan keskimäärin kymmenen vuoden välein”, kertoo Briiffin luova johtaja Johannes Norrman. ”Helkama halusi herätellä uuden pyörän hankintaan jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen pyöräilykauden alkua eli helmi–maaliskuussa.”

Kampanja rakennettiin verkkoon ketterällä toteutuksella. Mainonnan kanavina toimivat Facebook, YouTube sekä Instagram, jossa kerättiin osallistujilta valokuvia tunnisteella #haluanhelkaman @helkamabicycles. Jutun juju oli tietenkin se, että Helkama lahjoitti kaikkein surkeimman munamankelin omistajalle tuliterän polkupyörän.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram