Helsingin Mylly kansainvälisille kuluttajamarkkinoille

Myllärin® on yksi arvostetuimpia kauratuotemerkkejä Suomessa. Helsingin Mylly on jo pitkään vienyt erilaisia kauratuotteita b2b-markkinoille, ja on nyt aloittamassa kuluttajatuotteiden vientiä. Vientimarkkinoille haluttiin rakentaa oma brändi kohdemarkkinaan sopivista lähtökohdista. Yrityksen missiona on tuottaa aineksia hyvään elämään, puhtaalla omallatunnollaluontoa kunnioittaen, minkä vuoksi uusi vientibrändi Helsinki Mills – The Nordic Oatventure rakentuu vahvasti alkuperän ja luonnollisuuden ympärille.

”Lähdimme pakkaussuunnittelussa siitä, että Oatventures-tuotteet tarjoavat kansainvälisille kuluttajille miniseikkailun pohjoisessa kasvavan kauran maailmaan. Halusimme pakkausten viestivän suomalaisuudesta ja toimme niihin myös ripauksen pohjoismaista outoutta humoristisen Mr. Moose-hirvihahmon kautta”, kertoo Briiffin luova johtaja Johannes Norrman.

Briiffin pakkausdesign nousi kohderyhmän suosikiksi

Briiffin suunnittelema pakkausdesign osallistui kilpailuun, jossa kaikki designehdotukset testattiin kuluttajilla Englannissa, Saksassa ja Singaporessa. Yksi kriteeri oli, että pakkausdesign toimii eri markkinoilla. Briiffin suunnittelema hauskan mystinen pakkaus osoittautui testisuosikiksi, minkä perusteella Helsingin Mylly valitsi meidät myös kansainvälisen puolen mainostoimistokumppaniksi.

Helsinki Mills – The Nordic Oatventure -tuotteita on markkinoitu ahkerasti vajaan vuoden verran muun muassa kansainvälisillä kuluttajamessuilla, kuten Pariisin Sial- ja Berliinin Grüne Woche -messuilla. Vastaanotto on ollut positiivinen, ja tuotteita on myyty esimerkiksi saksalaisessa Edeka-ketjussa.

Projektitiimissä:
Pauliina Impo, Henna Lindeman, Johannes Norrman, Jonne Saivosalmi, Niina-Mari Suominen, Anna-Mari Taipalus

 Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram