Klassikköpyörän brändi kiteytyy hymyyn

jopo on suunniteltu rentoon hauskanpitoon! Briiffin suunnitteleman jopon markkinointiviestinnän linjan kärkenä on kansainväliseen käyttöön istuva Smile as standard -slogan sekä selkeän värikäs ja iloinen ilme. Jopon brändiä uudistettiin ja täsmennettiin kansainvälisille markkinoille mm. viidellä kielellä toteuttuina kuvastomaisilla verkkosivuilla. Musiikkivideon tyylillä leikittelevä videotraileri esittelee 50 vuotta täyttävän jopon pohjoismaisena muoti-ikonina. Briiffissä on myös suunniteltu jopon palkitut tarvikepakkaukset. Yksinkertaiset ja värikkäät (aivan kuten tuotteetkin!) erottuvat kaupan hyllyssä erinomaisesti. Tuotteet ovat myös myynnissä joposhop.fi -verkkokaupassa.

Toteutimme myös huippusuositun jopo colouring book –värityskirjan nettiin, joka lanseerattiin Tubecon tapahtumassa 2016. Testaa ja väritä oma joposi!

Jari Elamo, toimitusjohtaja, Helkama Velox Oy

jopon messuosasto sai ohikulkijat hymyilemään. Sen jälkeen oli helppo päästä puheisiin pyöräalan ammattilaisten kanssa.

Jari Elamo, toimitusjohtaja, Helkama Velox Oy

jopon kanssa matkalla Eurooppaan

Briiffin suunnittelema iloisen värikäs messukonsepti herätti runsaasti kiinnostusta yli 40 000 messuvierasta yhteen kokoavassa, maailman suurimmassa pyöräalan tapahtumassa Eurobikessä Saksassa. Pyörien värikkyys on keskeinen erottautumiskeino ja siksi se valittiinkin tapahtumakonseptin teemaksi. Hangossa valmistetun jopon valttina on erottuva design ja suomalainen laatu, jota haluttiin myös korostaa. ”Se, että pyörä on tehty Suomessa, on tällä hetkellä erittäin tärkeä erottumiskeino Euroopan markkinoilla”, toteaa Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram