Uusi brändi-ilme pakkauksista myymälään

Tarina on tuttu. Se kertoo brändistä, jonka tuotteet ovat kohdallaan ja sydän paikallaan. Tekijät ovat työlleen omistautuneita ammattilaisia, raaka-aineet priimaa ja tulos herkullisen hyvää. Mutta brändi-ilme kaipaisi ripauksen uusia mausteita, jotta tämä hyvä saataisiin viestittyä asiakkaille. Mikä avuksi? 

Tarinan käänne lepää uskalluksessa muuttua ja nostaa brändihäntää ilman häpeää. 

Tarinamme päähenkilö on Kulman Keittiö, joka on Turun Osuuskaupan kotikeittiö. Kulman Keittiössä valmistuvat niin kauppojen palvelutorien kuin tuoretiskienkin tuotteet, lähituottajien raaka-aineista ja ammattilaisten käsissä. Ruoka on kotikutoista, erityisen herkullista ja tuoretta. Asiakas toivoi brändiuudistusta, joka virkistäisi Kulman Keittiön ansaitsemalleen tasolle. Briiffin tiimi tutustui laajaan tuotekirjoon ja tekijöihin kaiken takana. Sitten alkoi mittavan Brand Bookin luominen.

Jaana Evesti, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö, Turun Osuuskauppa

Briiffi perehtyi Kulman Keittiöön ammattitaidolla ja tunteella. Brändistä tuli meidän näköinen.

Jaana Evesti, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö, Turun Osuuskauppa

YLI PUOLI VALTAKUNTAA

Kulman Keittiön Brand Book pitää sisällään uusitun merkin, brändikuosin värikirjoineen, makuelementti­symbolit ja ohjeiston kaikkiin ulostuloihin. Kulman Keittiön vetovoimatekijät kirkastettiin nekin esiin ja niiden pohjalta luotiin slogan ja tone of voice. 

– Parasta on ollut yhtenäisen, myyvän, ammattimaisen ja uskottavan brändin saaminen kaikkiin tuotteisiin ja esillepanoihin. Myynnissä se on näkynyt karkeasti noin 20 % menekin nousuna. Tunnettuus on parantunut ja tuotteet ovat esillä jokaisessa kaupassa eli  niiden saanti on parantunut yli 50 %, Kulman Keittiön keittiömestari Jouni Vaarala listaa. 

Vaikka Kulman Keittiön tuotteita on valtava määrä, säilyi yhtenäisyys kautta linjan. 

– Uusittu brändi toimi jo heti ensimmäisistä pensselinvedoista alkaen. Tässä yhdistyivät kaikki hyvät elementit: innostunut asiakas, hyvä yhteishenki ja oma intohimo alaan, sillä olenhan itsekin herkkusuu. Kulman Keittiöstä -brändiuudistus luotiin sydämellä, Briiffin Art Director Teemu Lineri kertoo. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram