Nostetta myyntiin erottuvalla, yhtenäisellä mainonnalla

Tukholman pörssiin listattu Peab on Pohjoismaiden suurimpia rakennusliikeitä lähes 5,1 mrd:n euron liikevaihdolla. Yritys työllistää yli 15.000 ihmistä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Yritys oli etabloitunut Suomeen Seinäjoelle jo vuosituhannen vaihteessa. Vuonna 2016 Peab halusi lisätä tunnettuuttaan valtakunnallisesti. Kilpailutuksen jälkeen uudeksi viestintäpartneriksi valikoitui Briiffi. Analyysin ja brändiworkshopin jälkeen suunnittelimme uuden mainonnan konseptin, jossa korostuvat Peabin keskeiset arvot – luotettavuus ja käytännönläheisyys.

Sen kyllä huomaa, kun on kunnon koti

Laaja yhteistyö lähti liikkeelle asuntorakentamisen markkinoinnin tarpeista. Peab Koti -brändin ydinlupaus määriteltiin yhdeksi lauseeksi: Sen kyllä huomaa, kun on kunnon koti.

Kun on kunnon koti -linjalla markkinoidaan nyt Peabin tekemiä asuntoja kaikkiaan kahdeksassa kotimaisessa kasvukeskuksessa ja käytännössä kaikissa mainonnan kanavissa. Konseptin runsaat variointimahdollisuudet lisäävät mainosten huomioarvoa ja vahvistavat muistijälkiä. Laajalti tykätyn linjan yhtenäisyys on jo nyt lisännyt yrityksen tunnettuutta ja mielenkiintoa Peabin tuotteita kohtaan eri puolilla Suomea.

Ulla Arminen-Ulvila, viestintäpäällikkö

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Briiffin otteisiin yhteistyön alkumetreiltä lähtien.

Ulla Arminen-Ulvila, viestintäpäällikköTilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram