Briiffi on brändinrakennuksen ryhmä Hau

Vasta perustetun Rovio Pet Foods Oy:n tavoitteena oli kehittää ja luoda kotimainen koiranruokasarja, joka sekä ravitsisi että pitäisi kokonaisvaltaisesti huolta karvakuonojen hyvinvoinnista. Kunnianhimoinen tavoite lähti alan ammattilaisten ja yrityksen perustaja Tero Rovion toimesta liikkeelle terhakkaalla vauhdilla, ja brändinrakennuksen vainukoiraksi valittiin Briiffi.

Rovio Pet Foods ja Briiffi toteuttivat heti ensi metreillä brändityöpajan, jossa lähdettiin haistelemaan kilpailukenttää ja hahmotettiin yrityksen kivijalat. Se oli alku myös itse tuotesarjojen synnylle, joista ensimmäisenä lanseerattiin kerrassaan verrattoman nimen saanut Werraton.

Tero Rovio, toimitusjohtaja, yrittäjä, Rovio Pet Foods Oy

Briiffin suunnitteluosaamista ei tarvitse haukkua. Olemme tosi tyytyväisiä.

Tero Rovio, toimitusjohtaja, yrittäjä, Rovio Pet Foods Oy

Kotimaisuudella pienempi hiilitassunjälki

Lähtötilanne oli uudelle toimijalle herkullinen, sillä kotimainen lähiruoka ja sitä myöten ekologisuus loistivat koiranruokahyllyillä poissaolollaan. Toisaalta nelijalkaisten ystävien määrä kasvaa Suomessa tasaisen vahvasti, ja kotimaisuus, pieni hiilitassunjälki ja vastuullisuus ovat nousevia trendejä myös koiraperheissä.

Näihin tarpeisiin Rovio Pet Foods halusi vastata. Tuotekehityksessä otettiin huomioon erilaisten koirien tarpeet, ja suunniteltiin omat vaihtoehdot allergisille ja herkille, aktiivisille liikkujille sekä painonhallintaa kaipaaville. Ruokien raaka-ainetarjonta ja reseptiikka hiottiin uniikiksi kokonaisuudeksi, jotta hyvät tarkoitusperät eivät jättäisi maittavuutta taakseen.

Ensimmäinen kananmunapohjainen koiranmuona!

Koiranruokabrändi Werrattomalle luotiin Briiffissä nimen lisäksi myös erottuva pakkausilme, joka onkin näkyvin osa brändiä. Taustatyötä tehtiin kädet syvällä nappulapussissa ja myös briiffiläisten omat nelistäjät pääsivät osaksi suurta testiryhmää. Tiimi seurasi vierestä nappuloiden katoamista parempiin kuonoihin ja sai lisää faktaa muistikirjoihinsa.

Loimaan maaseudulla valmistettu Werraton on ensimmäisenä pystynyt hyödyntämään tuoreen kananmunan täydellisyyden koiran ravintona. Kananmuna vastaa aminohappokoostumukseltaan parhaiten koiran tarpeisiin ja munankuori on luonnollinen kalsiumin lähde. Ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelemat koostumukset ovat hyvin sulavia ja testatusti maistuvia.

Selkeät, erottuvat ja skandinaavista muotokieltä puhuvat Werraton-pakkaukset ovat jo kaupoissa koirakansan ostettavissa. Kokeile sinäkin, niin tiedät mitä karvakuonosi syö!

Jos haluat kuulla lisää toimivasta pakkaussuunnitelusta tai brändinrakennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä projektijohtajaamme Siljaan

silja.jalo@briiffi.com tai puhelimitse 040 573 7367Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram