"Skanssaus" tuli jäädäkseen

Kauppakeskus Skanssi on uudistanut viime vuoden aikana johdonmukaisesti brändi-ilmettään, jonka selkeä kattoteema ja äänensävy muodostavat toimivan alustan kampanjoille ja tempauksille ympäri vuoden. Briiffin suunnittelema Skanssin kesäkampanja palkittiin Parhaana markkinointikampanjana NCSC Finland Awards 2019 -tapahtumassa Helsingissä.

Briiffi uudisti Skanssin koko brändi-ilmeen keväällä 2018 ja loi sen myötä uuden ”Skanssaus”-puhetavan osaksi markkinointiviestintää. Uuden brändi-ilmeen pohjalta luotu iloinen ja leppoisa kesäkampanja ”Skanttuvei” oli kohdennettu useammalle eri kohderyhmälle.

”Skanssaus-kieli erottaa meidät viestinnässä positiivisesti ja tuo pilkettä silmäkulmaan. ”Skans’ and roses”, ”skanttuvei” ja muut skanssatut lausahdukset ovat jääneet elämään vahvasti myös kampanjoiden jälkeen”, kertoo kauppakeskusjohtaja Maarit Hurme.

Maarit Hurme, kauppakeskusjohtaja

Skanssaus-kieli erottaa meidät viestinnässä ja tuo pilkettä silmäkulmaan.

Maarit Hurme, kauppakeskusjohtaja

Kampanja ylitti odotukset

Kesäkampanja 2018 ylitti odotukset, kun sekä myynnit että kävijämäärät nousivat kesä-elokuun aikana merkittävästi. Kävijämäärä nousi kesän 2018 osalta +11 % ja myynnit +6 %. Näiden myötä rikottiin kaikki Skanssin aikaisemmat ennätykset.

Nordic Council of Shopping Centres järjestää vuosittain NCSC Awards -kilpailun, jonka tarkoituksena on antaa tunnustusta kauppakeskusalan menestyksekkäimmistä, innovatiivisimmista ja luovimmista panostuksista. Parhaan markkinointikampanjan Suomen finaalissa voitosta taistelivat Skanssin lisäksi myös kauppakeskukset Itis ja Pasaati.

Aiemmin Skanssi on palkittu brändiuudistuksestaan Suomen Kauppakeskusyhdistyksen jakamalla Vuoden Kauppakeskusteko 2019 -palkinnolla.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram