NELIVETOINEN AUTO OUTDOOR-IHMISILLE (JA KOIRILLE)

Briiffillä on ollut ilo auttaa Subarua eteenpäin automarkkinoilla. Subarun markkinointistrategia perustuu suurelta osin aktiivista ulkoilmaelämää viettävien ihmisten tavoittamiseen ja puhutteluun. Eri harrastajaryhmiä lähestytään selektiivisillä toimenpiteillä. Suomessa on 600 000 koiraa, ja siten myös autoilevia koiratalouksia merkittävä määrä. Subarulle rakennettiin mielikuva koiranomistajan ykkösautona tehokkaalla monikanavaratkaisulla, jossa hyödynnettiin sisältömarkkinoinnin keinoja sekä Subarun verkkosivustolla että sosiaalisessa mediassa. Samalla luotiin koko autokansan mielissä sympaattista imagoa.

Satu Salomaa, myyntijohtaja, Subaru Nordic Ab

Briiffillä on aina uusia, tuoreita ideoita. Tuntuu, että teemme työtä yhtenä tiiminä Subarun menestyksen puolesta.

Satu Salomaa, myyntijohtaja, Subaru Nordic Ab

Subarun DNA

Sillä on Subarun DNA -kampanja koostui verkossa Youtubeen tehdystä videosta, Subarun verkkosivuille laaditusta asiasisällöstä sekä leikkimielisestä koiran luonnetestistä. Kampanja näkyi vahvasti myös automarkkinoinnissa tärkeässä printtimediassa sekä tietenkin jälleenmyyjillä. Subaru mm. kutsui koiranomistajat koiriensa kanssa koeajolle, autoihin kiinnitettiin hauskat tassu-tarrat “Testattu koirilla” -teksteillä sekä koeajajat ja messuvieraat saivat lahjaksi koirilleen hauskat “Kylän kovin neliveto” -huomioliivit.

Kampanja herätti kokonaisuudessaan runsaasti positiivista huomiota koiraharrastajien joukossa ja vaikutti merkittävästi Subarun mielikuvaan todellisena koiraperheiden autona. Jälleenmyyjät kokivat uudenlaisen ja huolella toteutetun kampanjan toimineen erinomaisesti, lähestyminen oli automarkkinalla uutta. Vaikka koiranomistajat muodostavat rajatun kohderyhmän, kyseessä on pienelle automerkille iso potentiaali. Koiranomistajille jaetuista koirien huomioliiveistä syntyi pitkäaikainen ”media,” joka ilahduttaa niin koiranomistajaa kuin vastaantulijoitakin – ja se lisää myös itse koiran turvallisuutta.Seuraava

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram