TURKU BUSINESS REGION LUO YRITTELIÄSTÄ TURKUA

Briiffi sai kilpailutuksessa Turun seudun yritys- ja innovaatiopalvelujen sekä B2B-markkinoinnin uudistustyön. Turku Science Park jäi taustalle hallinnolliseksi yritysnimeksi, uudistettu kattobrändi nimettiin Turku Business Regioniksi.

Turku Business Regionille suunniteltiin linjakas visuaalinen ilme, logo, tekstisisällöt, markkinointimateriaalit ja graafiset ohjeistukset.

Riku Näsänen, Tiedottaja

Haasteena oli yhdistää helposti lähestyttävät, paikallisille yrityksille ja yrittäjäksi aikoville suunnatut palvelut ja kansainvälisesti kiinnostava Turun seutu. Tämän lähtökohdan Briiffi oivalsi hyvin ja löysi siihen raikkaan ratkaisun.

Riku Näsänen, Tiedottaja

Turun seudun kärkialat saivat upouudet ilmeet ja paketoinnit. Turun kansainvälisesti merkittävistä kärkialoista puhutaan jatkossa nimillä Health, Maritime, Tech, Clean ja Experience.

Markkinoinnin uudistustyö valmistui juuri parahiksi vierailu- ja innovaatiokeskus Joen avajaisiin. Joki on Suomen ensimmäinen alueellinen B2B-vierailukeskus, joka toimii elinkeinoelämän, innovaatioiden ja kaupunkikehityksen näyttelytilana.

Virtaviivainen jatkumo

Turku Business Regionin logon värimaailma ja muotokieli näyttäytyvät niin kärkialojen, palveluiden kuin itse Turku Science Park Oy Ltd:n virallisissa allekirjoituksissa ja ulostuloissa.

Samansukuinen ilme nivoo laajan konseptin yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

– On ollut todella mielenkiintoista syventyä Turku Business Regionin monipuolisiin palveluihin ja kärkialabrändeihin. Työn suola on voida olla mukana luomassa monipuolisia brändikokonaisuuksia, Briiffin Art Director Tarmo Helminen kertoo.

Brändiuudistus nivoi yhteistyön tiiviiksi.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram