Briiffi käänsi uuden sivun Turun Kirjamessujen tarinassa

Turun Kirjamessut on Suomen vanhin kirjallisuuden messutapahtuma, joka kerää vuosittain yhteen noin 900 esiintyjää ja satoja näytteilleasettajia. Tänä vuonna messuilla vieraili yli 23 500 kirjallisuudesta kiinnostunutta. Briiffi kynäili tapahtumalle uuden ilmeen, joka vastaa paremmin messujen viestinnän haasteisiin.
Tiina Heiskari, projektijohtaja

Turun Kirjamessujen teemoittelun muutos kohti poikkitaiteellisuutta oli keskeinen kimmoke logon ja ilmeen uudistamiseen. Syksyn pääteema teatteri ja vuoden 2020 musiikki pääsivät uudistuksen myötä paremmin esille.

Tiina Heiskari, projektijohtaja

Kunniaa ilmeuudistukselle

Uudistuksen tavoitteena oli raikastaa Turun Kirjamessujen visuaalista ilmettä. Uuden logon lisäksi haluttiin parantaa tapahtuman näkyvyyttä kokonaisvaltaisemmin. Tavoitteena oli eri käyttöyhteyksiin sovellettavissa oleva, erottuva ja tunnistettava ilme, johon pystytään luontevasti liittämään myös messujen vuosittain vaihtuvia poikkitaiteellisia teemoja. Esimerkiksi vuonna 2019 teemana oli teatteri ja vuonna 2020 se tulee olemaan musiikki. Uusi ilme näkyy mm. Turun Kirjamessujen printtimainonnassa, tapahtuman markkinointimateriaaleissa sekä tietysti nettisivustolla.

Turun Kirjamessujen uudistus sai kunniamaininnan Vuoden Mainos 2019-kilpailun Design-kategoriassa.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram