Briiffi auttaa rekrytoimaan satoja uusia akkutyöntekijöitä

Valmet Automotive tunnetaan Uudenkaupungin autotehtaana ja mm. Mercedes-Benzien ansiokkaana valmistajana. Harva on kuitenkaan vielä tiedostanut, että viime vuosina autojen sopimusvalmistuksen rinnalle on kehitetty toinen merkittävä liiketoiminto: sähköisten ajoneuvojen akkujärjestelmät. Salon akkutehdas aloitti 2019, Uuteenkaupungin akkutehdas 2021 ja vuonna 2022 avataan kolmas Saksan Kirchardtiin.

Akkuliiketoiminnan kasvun tahti on hurja. Valmistukseen tarvitaan satoja uusia työntekijöitä. Lisäksi on tarve rekrytoida uusia osaajia akkujen tuotekehitykseen ja testaukseen. Sähköautojen akkupakettien ja niiden toimintaa ohjaavien järjestelmien kehittäminen on globaalissakin mittakaavassa kiehtova, lähes pioneerimainen ala.

Uusi ala – uusia ulottuvuuksia myös viestinnässä

Briiffi ideoi Valmet Automotive Electric Vehicle Systemsin työnantajamielikuvan kehittämiseksi linjan, joka kiteytyi sanoihin: Ei rakettitiedettä, mutta melkein. Astronauttihahmo symboloi asennetta, jota tarvitaan liikkumisen uutta maailmaa luotaessa. Akkujärjestelmien kehittäminen on työtä, joka on kuin tehty uudesta motivoituville ja uutta rakastaville mielille.

Rekrytoinnin sydämeksi rakennettiin rekrytointisivusto, jonka verkkotunnukseksi valittiin osuvasti heippafossiilit.fi, mikä viittaa nopeasti kehittyvän alan uusiin toimintatapoihin sekä toisaalta itse toimialaan, joka on konkreettisessa roolissa fossiilisten polttoaineiden käytön rajoittamisessa. Briiffi toteutti sivuston sisältöineen ja suunnitteli työntekijäkokemusta avaavat, suositut uratarinavideot sekä suunnitteli ja toteutti digitaalisen mainonnan konseptin ja monikanavaisen kampanjoinnin. Strategialähtöinen digitaalinen kampanjointi tuotti tulosta.

Uusien työntekijöiden huomiota lähdettiin hakemaan laajalla viestintäkampanjalla sekä Briiffin operoimalla videomainonnalla YouTubessa. Salon ja Uudenkaupungin akkutehtailla on jo nyt lähes 1000 työntekijää ja rekrytointi jatkuu. Olemme olleet mukana rekrytoinneissa alusta asti. Strateginen, pitkäjänteinen ja mitattava digitaalinen markkinointi on mahdollistanut näin suuren ihmismäärän rekrytoinnin nopealla aikataululla. Lue lisää digitaalisen markkinoinnin strategisesta ajattelusta blogistamme.

Jos haluat kuulla lisää toimivasta työnantajabrändin suunnittelusta,
ota rohkeasti yhteyttä Jonne Saivosalmeen!

jonne.saivosalmi@briiffi.com tai puhelimitse 040 569 3333Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram