Briiffi auttaa rekrytoimaan satoja uusia akkutyöntekijöitä

Valmet Automotive tunnetaan Uudenkaupungin autotehtaana ja mm. Mercedes-Benzien ansiokkaana valmistajana. Harva on kuitenkaan vielä tiedostanut, että viime vuosina autojen sopimusvalmistuksen rinnalle on kehitetty toinen merkittävä liiketoiminto: sähköisten ajoneuvojen akkujärjestelmät. Salon akkutehdas aloitti 2019, Uuteenkaupunkiin avataan toinen tehdas 2021 ja vuonna 2022 Saksan Kirchardtiin kolmas.

Akkuliiketoiminnan kasvun tahti on hurja. Valmistukseen tarvitaan satoja uusia työntekijöitä. Lisäksi on tarve rekrytoida uusia osaajia akkujen tuotekehitykseen ja testaukseen. Sähköautojen akkupakettien ja niiden toimintaa ohjaavien järjestelmien kehittäminen on globaalissakin mittakaavassa kiehtova, lähes pioneerimainen ala.

Uusi ala – uusia ulottuvuuksia myös viestinnässä

Briiffi ideoi Valmet Automotive Electric Vehicle Systemsin työnantajamielikuvan kehittämiseksi linjan, joka kiteytyi sanoihin: Ei rakettitiedettä, mutta melkein. Astronauttihahmo symboloi asennetta, jota tarvitaan liikkumisen uutta maailmaa luotaessa. Akkujärjestelmien kehittäminen on työtä, joka on kuin tehty uudesta motivoituville ja uutta rakastaville mielille.

Rekrytointisivuston verkkotunnukseksi valittiin osuvasti heippafossiilit.fi, mikä viittaa nopeasti kehittyvän alan uusiin toimintatapoihin sekä toisaalta itse toimialaan, joka on konkreettisessa roolissa fossiilisten polttoaineiden käytön rajoittamisessa. Briiffi toteutti sivuston sisältöineen ja suunnitteli työntekijäkokemusta avaavat, suositut uratarinavideot.

Uusien työntekijöiden huomiota lähdettiin hakemaan laajalla viestintäkampanjalla sekä Briiffin operoimalla videomainonnalla YouTubessa. Tätä kirjoitettaessa ensimmäisten uusien työntekijäryhmien koulutus on juuri aloitettu, ja rekrytointi jatkuu vuoden 2021 loppupuoliskolle saakka.

 

Edellinen


Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333

Briiffi Oy, Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram