Vihreä nuoli vie kohti tulevaisuutta

Valmetin uusi yritystunnus viestii asiakassuuntautuneesta yrityksestä, jonka toiminta rakentaa tulevaisuutta ja edistää kestävää kehitystä. Briiffi voitti ehdotuksellaan ilmeestä järjestetyn kilpailutuksen. Nuolielementti ja yrityksen muu ilme saivat lopullisen muotonsa yhteistyössä Briiffin kanssa.

Valmetin konserniviestintää ja markkinointia johtava Anu Salonsaari-Posti ja hänen tiimissään brändistä vastaava Leena Marttinen antavat yhteistyöstä Briiffin kanssa positiivista palautetta.

“Visuaalinen ilme kuvastaa konkreettisesti uudistumista ja eteenpäin menemistä”, arvioi Salonsaari-Posti. “Vihreä nuoli kuvastaa sitä, että viemme asiakkaan liiketoimintaa eteenpäin ja että toisaalta olemme hyvin tulevaisuuteen orientoitunut yhtiö.”

“Briiffin kanssa työskennellessä on ollut erittäin positiivista se, että vaihtoehtoja tulee useita ja ne on tehty eri näkökulmista”, kiittelee Salonsaari-Posti. “Tärkeää on ollut yhteistyön alusta lähtien myös asiakkaan kuunteleminen, samalla kun Briiffin puolelta on tuotu vahvasti esiin oma osaaminen.”

Leena Marttinen muistuttaa, että projektissa on edetty poikkeuksellisen ripeällä tahdilla. “Briiffin joustavuus ja nopeat reaktiot saavat kiitettävän arvosanan”, toteaa Marttinen. “Ja lisäksi täytyy sanoa, että yhdessä tekeminen on ollut todella kivaa!”

Anu Salonsaari-Posti, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Valmet

Briiffi kuuntelee asiakasta, mutta tuo samalla vahvasti esiin omaa osaamistaan.

Anu Salonsaari-Posti, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Valmet

Yhteisellä matkalla

Yhteistyö Valmetin kanssa on jatkunut tiiviinä myös ilmeen suunnittelun jälkeen. Valmet halusi kehittää ja yhtenäistää palveluliiketoimintaansa. Uusi tapa palvella asiakkaita piti ensin lanseerata suuryrityksen omalle henkilöstölle. Vaiheessa kaksi oli asiakkaiden vuoro. Jotta varmistettiin viestin kiinnostavuus ja tehokas välittyminen, avuksi tarvittiin viestintäpartneri. Kilpailutuksen jälkeen viestin sparraajaksi valittiin Briiffi.

Briiffin ideoimana Valmetin uusi globaali palvelulähestymistapa kiteytyi sanoihin Shared Journey Forward. Tällä halutaan korostaa Valmetin ja asiakkaan välisen toiminnan läheisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja suoraviivaista tuloshakuisuutta. Lue konseptista lisää Valmetin verkkosivuilta.Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram