ZiCi – uusi rohkea haastaja pikaruokamarkkinoille

Jos jotakin tehdään, tehdään se hurtilla maalaishuumorilla, mitään säästelemättä. Näin tuumi Briiffin tiimi lähtiessään kilpailuun uuden kanapikaravintola ZiCin asiakkuudesta. Ehdotettu mainonnan linja oli heti ensinäkemällä ZiCin väen mieleen.

Huttulan kanatilan yrittäjäpari testasi omista kanoista ja suomalaisten tilallisten tuotteista kehitettyä ZiCi-konseptia myyntivaunussaan, jonka kanssa he liikkuivat viime kesänä festareilla ja Turun Aurajokirannassa. Vastaanotto oli varsin positiivinen ja siitä kumpusi ajatus pysyvän pikaravintolan rakentamisesta. Briiffi pääsi mukaan suunnitteluun nopealla aikataululla.

Mainonnan linjan keskiöön nousi ZiCi-pappa, joka kertoo ZiCin tarinaa pilke silmäkulmassa. Markkinointikonsepti luotiin heti koko vuodeksi ja se piti sisällään kaikki askeleet, aina verkkosivuston julkaisusta tv-filmeihin ja some-kuviin asti. Briiffi suunnitteli usean 5-sekuntisen, kahden 15-sekuntisen ja kuuden lyhyen somefilmin sarjan, jotka kuvattiin kustannustehokkaasti saman päivän aikana tuotantoyhtiö New Dawnin kanssa. Lisäksi Briiffi suunnitteli ja toteutti ZiCille verkkosivut, POS-materiaalit ravintolaan ja sosiaalisen median strategian. Koko vuosi katettiin kerralla hyvän suunnitelman ansiosta.

ZiCin brändin ytimen luovat itse tuotteet. Niiden kulmakivet – suomalaiset raaka-aineet, laadukas, vähärasvaisempi pikaruoka, vertaansa vailla oleva maku – ovat koko ajan läsnä vaikka huumorin kanssa pelataankin. Tulevaisuus näyttää ZiCille lupaavalta, sillä uusia ravintoloita tullaan avaamaan ympäri Suomea.

Marko nummela, ZiCin toimitusjohtaja

Briiffiltä voi odottaa aina toinen toistaan hulluttelevampia ideoita, jotka sopivat ZiCille kuin kana suuhun.

Marko nummela, ZiCin toimitusjohtajaTilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla

MADE WITH BRIGHT ATTITUDE.

Ota meihin yhteyttä

040 569 3333


Briiffi Oy

TURKU
Aurakatu 18, PL 52, 20101 Turku

HELSINKI
Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki

Rekisteriseloste

Seuraa meitä:
Youtube   Facebook   Instagram